Dr. Selimoğlu Edincik'te

Dr. Selimoğlu Edincik

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Dr.Hadi Selimoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Edincik Beldesine gitti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Belediye Başkan Adayı Dr.Hadi Selimoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Edincik Beldesine gitti.

Beldede vatandaşlara hitap eden Selimoğlu “Ülkemiz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yeni bir yerel seçime doğru hızla yaklaşmaktadır. Seçimler ister genel ister yerel olsun,halk iradesinin sandığa yansıması anlamında demokrasinin en önemli gereklerindendir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu ülkenin çocuklarına gözyaşı döktürmeden, onlara gelecek korkusu yaşatmadan,barış ve birlik içerisinde bir ülke bırakmaya kararlıyız”dedi.

Selimoğlu “Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun,hangi siyasal akıma sempati duyarsanız duyun bu gidişatın sonunun hayırlı olmadığını bilerek ülkemiz,milletimiz ve çocuklarınız geleceği için artık “Yeter”demelisiniz. Biz artık “Yeter”diyoruz. Her beldeden her ilden her görüşten her inançtan tüm vatandaşlarımızı 2014 yerel seçimlerinde partimizi ve meclis üyesi adaylarımızı desteklemeye davet ediyoruz”şeklinde konuştu.

Selimoğlu devamında şunları söyledi “Hükümetin her türlü baskısına ve adaletsiz uygulamalarına rağmen dimdik ayakta duran,beldelerini yaşanabilir hale getiren,açı doyuran,yetimine sahiplenen,darda kalana acil yardım yetiştiren ,yüzleri güldüren üretken belediyeciliğin adayları olarak bizlere sahip çıkmanızı bekliyoruz”



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false